Nu törs jag säga det högt; Valpar väntas!!!!!!


Lucia är mitt i sin dräktighet och visar tydliga tecken på att det finns valpar i magen! Allt kan fortfarande hända, så jag vågar nog inte ta ut någon glädje i förskott....men allt tyder på att det blir valpar omkring den 20 oktober! Pappa är Gårdingers Idefix och han är stolt pappa till några lyckade kullar tidigare! För Lucia är det första kullen, så det blir lite extra spännande... men båda är stabila och friska så det borde gå efter naturens ordning! Båda har dessutom mycket friska och bra linjer bakom sig, vilket också är viktigt!
Du som är intresserad av en valp får gärna höra av dig så vi hinner se om vi får förtroende för varandra :-)

På en solig höstpromenad med sex glada hundar!



Elsa, Lucia, Mindra, Elmer, Börje och Sixten.....ett härligt gäng glada och friska hundar som nyss sprungit runt på ängarna i Norrfjärden! Jag vill att alla ska få röra sig fritt och kunna använda sin energi i rörelse...även om det också är bra med tanketräning. Just nu är det Börje (som är ett år) som går kurs i Grundlydnad! Annars tränar vi koppeltvång, inkallning och ordning vid maten tex. Att fungera i vardagen och veta hur man uppför sig bland folk och i möblerade rum får vi ständig träning på ;-)
Nu väntar vi med spänning på tecken från Lucia, att hon är dräktig!
Vi väntar med spänning på att Mindra ska börja löpa också....vi vill så gärna åka till Ramsan i Finland igen.
Lille Sixten som kommer ifrån Ramsan är en stadig kille...välmatad och robust=) Han är verkligen en riktig raring! Elmer som är äldst av grabbarna är Alpha-hanne hos oss...och tynar nästan bort när tikarna löper.... inte går det att tänka på mat när man är kärlekskrank....så honom göder vi allt vad vi kan, till nästa löp! Livet med hundarna är spännande nästan jämt....

RSS 2.0