Ramsans Fairytail; Sixten 6 månader!


Detta är Sixten, vårt hopp inför framtiden.....som vi hoppas ska växa till sig och bli en fin Herre med tiden. Redan nu är han en fantastiskt fin och mjuk "Nalle" som gärna tillbringar så mycket tid som möjligt i någons knä :-) Han är den som är mest positivt inställs till småvalparna och tillåter dem att bita i öron och ben.....de andra håller ett säkert avstånd! Förutom att han är grann så har han en fantastisk mentalitet....lugn stabil positiv nyfiken glad.....
Till sommaren kommer han att synas i utställningssammanhang....och med glädje och stolthet vill jag visa honom!

Saga Aurora!


Tizitas Arctic Aurora, heter numer Saga och har ett kärleksfullt hem som väntar i Jokkmokk! Där kommer hon att vara prinsessan Saga som på ett självklart sätt blir medelpunkten för ett pensionerat par med passion för hundar!

Tizitas Arctic Asterix!


Som nummer två i syskonskaran föddes Asterix. En väldigt söt och välpälsad kille som ska flytta till Boden! Där har han en fin familj med stor vilja att ge Asterix allt vad han behöver och en bra start i familjen :-)

Angel Signe.....


Tizitas Arctic Angel, kallas Signe... höll på att lämna oss vid två veckors ålder. Antagligen har hon svalt fel och fått välling i lungorna som gav lunginflamation! Efter en veckas antibiotika är hon återställd och växer som hon ska. Hon ska stanna i familjen! Av flera skäl; Jag säljer inga hundar som jag inte vet om de är helt friska! Nu ser hon helt OK ut, men hon stannar också av lite mer sentimentala skäl; Min första valp som jag tagit emot och navlat av! Tizitas första frukt :-) Dessutom var planen att spara en tik!

Detta är Billy/ Tizitas Arctic Adventure!


Billy är näst yngst av valparna, men störst i storlek! En matfrisk och trygg kille som ska flytta hem till en familj på Degeränget i Piteå. Honom kommer ni säkert att se i utställningsringen framöver......

Pajen söker ett hem!


Tizitas Arctic Appelpie, kallas PAJEN, söker ett kärleksfullt hem!
Han är yngst av fem syskon, en riktigt söt och god efterrätt, på bilden 3 veckor gammal.
Han har vuxit sedan dess, är nu 4 1/2 vecka, nästan helsvart nos, äter lite valpmat och är väldigt tillgiven.
Han älskar verkligen att vara i famnen och är jättegosig......
Nu kan valparna gå, leka och busa med varandra.
Helgen före jul är de 9 veckor gamla, så tre av valparna flyttar då till sina nya hem. Pajen blir kvar till någon förstår att det är just honom de väntat på......och alla valpar är vaccinerade och veterinärbesiktade och har med sig en valplåda med grundutrustning....allt enligt SSK:s regler och god upp-födaranda.
Pajen har friska och mentalt trevliga föräldrar och har visat prov på sin egen personlighet; tillgiven och glad!
Om du känner att Pajen kanske är just din drömhund, välkommen att höra av dig!

Valparna växer och utvecklas bra!


Jag har tyvärr inga nya bilder just nu, men de är på väg.... bilder som visar hur de vuxit och bara blivit ännu finare :-) Så märkligt att man kan få så starka känslor för ett gäng småvalpar! Är jag borta så längtar jag hem till dem och hemma kan jag inte se mig mätt på dem.... De luktar gott, är varma och gosiga att hålla i och de är underbart underhållande att titta på när de leker eller äter.... ja allt vad de gör är härligt att följa! Men tiden går fort och vi har gjort halvtid med dem- nästan! Veckan före jul kommer tre av dem att lämna vårt hus, för att leva sina liv i en ny familj. Varje familj som fastnat för en valp är en familj som jag känner stort förtroende för. De vet inte att det är rätt ovanligt att få välja valp; men det har de fått göra och det har blivit så bra!
Börje som omplacerades vid ett års ålder till en familj i Luleå har fått en jättebra nystart. De trivs med varandra och Börje visar på alla sätt att han är nöjd! Familjen älskar honom och då är också jag nöjd!
Vi har bara ett charmtroll kvar; PAJEN, som vi troligtvis annonserar ut snart! Den familj som har turen att få honom kommer att vara överförtjusta i denna glada och tillgivna guldklimp!

Endast en valp kvar att tinga!


Valparna är nu drygt tre veckor och har börjat äta lite annat än mamma-mat! De har börjat gå på alla fyra och leker lite försiktigt med varandra!
Lilla Signe som varit så sjuk äter antibiotika och har blivit mycket bättre. Även Asterix har fårr en släng av samma problem; de kan ha fått mjölk i lungorna och pga detta en lunginflamation. Asterix blev inte lika dålig och medicinerar också...vilket har hjälpt! När lungorna börjar låta som en stenkross när de äter, är det fara å färde.....
Övriga tre; Aurora som ska till Jokkmokk är en duktig tjej! Morrar och gläfser, äter och tjocknar!!! Adventure/ Billy som ska bo på Degeränget i Piteå är också en stor, tjock och matfrisk kille! Underbart vacker och härligt temperament! Så har vi Appelpie/ Pajas, som är den enda kvarvarande valpen; söt och charmig sällskapshund! Han ser ut som en sjörövare med brunt runt ena ögat och vit runt andra! Också matfrisk, harmonisk och kramgo...... Lilla Angel/ Signe ska stanna hos oss och Asterix kommer att flytta till Boden. Vår Börje, 1 år, har flyttat till sin nya familj i Luleå!
Jag är så nöjd och glad över alla fina familjer som mina valpar fått och hoppas att någon riktigt bra familj vill ha lille Pajas som sin vän!

RSS 2.0