Mindra i all sin glans.....


Det är märkligt hur vissa hundar gör intryck på en... Mindras mamma hette Angel och var en väldigt speciell personlighet och skönhet! När jag såg Angel på bild och såg att hon hade valpar; sju tror jag det var, så blev jag alldeles varm, kall och uppfylld av en enda tanke; Jag måste få en Angel-valp! Lyckligtvis fick jag det, till slut! Denna egensinniga och mycket speciella personlighet dyrkar marken jag går på och kan sitta och bara titta på mig, hur länge som helst! Helst sitter eller ligger hon i mitt knä, men det är ju upptaget av andra, ganska ofta, och då trånar hon.... Får hon följa med mig ensam, på en utflykt, behövs inget koppel...hon följer som en skugga och är LYCKLIG! Tack Erica Munter, för Leamington Campari; Angel-valpen som är till så stor glädje <3

Vår egen skönhetsdrottning; MINDRA!


Här sitter hon; Tizitas egen prinsessa, 4,5 år. Bilden är tagen av duktig fotograf; Fredrik hos Emperix, där Mindra var och hälsade på Tate för två veckor sedan! Om en vecka till, borde vi börja se om hon är dräktig...

Söta Mindra ska på date - med stilige engelsmannen Tate!


Mindra ska till Sundsvall i helgen för att paras med Tate på Emperix kennel i Sundsvall! Eftersom Mindra har haft svårt att bli dräktig har hon ätit en stärkande naturprodukt för tikar med detta problem. Två gånger har hon blivit dräktig med bara en valp, som hon resorberat efter halva dräktighetstiden. Nu hoppas vi på bättre resultat!!!! Tate är inlånad från England med en anrik avelskalender bakom sig, han är tricolor och finns att beskåda på bild hos Emperix. Det blir troligtvis en blandning av svarta och trefärgade valpar( hoppas vi) som vi hoppas ska födas en vecka in i juli. Vi tror att denna kombination ska kunna ge en spännande och fin avkomma, som kan ge mycket glädje för oss inför framtida planer. Är du intresserad av valp från denna kull går det bra att anmäla intresse! 

Nya fina valpar födda 2 maj....


Nu vill jag presentera våra nyfödda valpar: fyra tikar och två hanar! Alla valparna mår bra och äter som de ska. Lucia är lite tagen av operationen, men äter och går ut för att göra sina behov då och då. Denna bild togs igår, på deras födelsedag, så färskare kan det inte bli... Alla valpar är till salu och är redo att flytta i första veckan av juli!

Lucia fick sex valpar; fyra tikar och två hanar! Alla blenheim....


I natt 02.10 föddes den första valpen; en söt liten hane på 220 gr. Sedan väntade vi, och väntade, och väntade....men inga fler valpar föddes under natten! Värkarbetet avtog och Lucia flämtade uppgivet, allt tröttare ju mer tiden led. Klockan 8 på morgonen for jag till veterinären, ganska orolig....och där blev hon först röntgad och det upptäcktes fem valpar till! Eftersom valparna låg långt ner i magen och Lucia var så trött bestämde vi att det fick bli ett snitt, för att varken riskera hundmammans eller valparnas liv. Operationen gick bra och alla valpar var välskapade och fina. Nu ligger Lucia och valparna i "Valprummet" där det pips alldeles fantastiskt emellanåt. Lucia sover, trött efter operation och nattens prövningar! Hon har ockå fått Kalcium i dropp för att stärka upp henne. Jag hade tänkt lägga ut dagsfärska bilder på små-puppisarna, men kamera och dator vägrar samarbeta med mig just nu! Bilder kommer! Med all trolighet är det vår egen Elmer som är pappa till dessa småttingar! Gå gärna in på hemsidan och titta på Elmer, en fantastiskt söt och vänlig Cavalierpojke! Dessutom ganska företagsam när han får chansen.

RSS 2.0