En månad sedan!!!!!!

Det har gått en månad nu- sedan vi parade Lucia! From. nu kommer det att bli allt mer synligt vad som är på gång i hennes kropp... för att det är något, ja det är vi ganska övertygade om! Spenarna börjar bli rosa och på bröstkorgen börjar det se ut som små bröstvårtor där det förut bara varit en mörkare prick.
Efter förmiddagens promenad var alla hundarna i stort behov av tvätt, så alla blev shamponerade från topp till tå. Det är en riktigt jobbig tid nu- varje promenad ger ny anledning till dusch! Så klippte jag klor och redde ut pälsar o tovor. Speciellt Lucia har en tjock och lång päls- så det blev saxen till en del av de värsta ställena. Tur att hon inte ska ställas ut! När hon står i duschen med blöt päls ser hon smal och fin ut- när pälsen torkat ser hon ut som en collie! En ganska kraftig en!
En vecka till, sedan får vi börja med valpfoder till henne och dra ner på motionen. Nu går vi åtminstånde en riktigt lång promenad, på en till en och en halv timme. Så ytterligare ett par halvtimmesprommisar dessutom. Det räcker nog med en halvtimme åt gången sista veckorna! Och sista veckan blir det väldigt lugnt!
Det börjar bli spännande nu-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0