Tizitas Cirkus!

Det är roligt nästan jämt....och just nu är det Cirkus, mest hela tiden!
Valpen Börje är inte rumsren förstås, så vi passar allt vad i kan- Men "olyckorna" är förstås framme och eftersom vi har ett stort hus med öppen planlösning, kan man hitta både det ena och det andra efter honom. Till hans fördel kan sägas att han är duktig på att gå ut och göra sina behov också...när han hinner och vi är allerta!
Unghunden Elmer är nu en riktigt "stor" och duktig hund.....kan stå på tre ben, duktig att gå i koppel, kommer hyfsat bra på inkallning när han sprungit lös, vet vad som gäller och är underbar som hund! Dock....han revirpinkar numer och då kan det hända att han pinkar på tikarna, valpen, julgardinerna och lite här och var.....men detta beror till stor del på Elsa!!!!
Elsa som fyller 8 år i vår, är i löpen!!!! Ännu inte i höglöpen- men luktar ganska intressant för somliga....
Mira, syster yster till Mindra är i höglöpen och var i torsdags benägen att vika undan svansen när Elmer, kom och hälsade och uppvaktade.... Just nu promenerar vi inte tillsammans och Helena har fått ha Mira i knät för säkerhets skull!
Vilken dag som helst måste Elsa och Elmer separeras...men inte riktigt än. Det har inte gått att para Elsa förr, så det är inte värsta läget/dessutom säger hon ifrån ännu. Men om någon dag får vi ta det säktra för det osäkra, ändå!
Det ska bli kul att se hur i löser det!? Pojkhundarna är för små att vara i hundrummet själva och tikarna blir nog inte så glada om de får vara där för länge....de måste vänja sig! Kommer dag kommer råd!
Lucia och Mindra ska löpa i början av året- men kan förstås komma igång tidigare eftersom både Mira och Elsa löper!
Vi kanske får riktig Cirkus till jul!?

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej Karin!



Tack så jättemycket för dom fina vantarna till Jennifer, hon blev jätteglad!!



Önskar er en trevlig helg!

Kram / Helena

2009-12-11 @ 15:12:19
URL: http://helenani.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0