Hundgården har blivit en trädgård!

September har varit en grävande månad för oss. "Hundgården" som förut bara var gräsmatta, har genom idogt grävande och planterande blivit en liten "engelsk" trädgård, med norrländska mått mätt....
Det är mycket roligare att vara ute med hundarna, när det finns annat  att göra. än att plocka hundlortar.... och hundarna tycker att det är roligt att jaga varandra runt växthus och rabatter...
I det lilla växthuset har en liten vinranka fått flytta in, så med tiden ska vi kanske få skörda frukten av vårt arbete!? Det är en blå, härdig druva, så helt utan möjligheter är det inte. Så långt som till att bli självförsörjande på vin, kommer vi nog inte, men ett smakprov på en druva blir det kanske om ett par, tre år.
Nu har lugnet lagt sig i hundflocken! Ingen löper, ingen krånglar med något- vi väntar nu tålmodigt på att se resultat av Lucias och Pumbas trevliga vecka tillsammans.
Dessutom borde vi snart se tecken på att lill-gubben börjar bli könsmogen. Han ska väl börja lyfta på benet när han kissat ch bli lite ynglings-besvärlig....Än så länge är han bara go och underbart lättsam!
Mao är det just nu, en fridens boning och vi passar på att njuta så länge det varar.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0