Lucia är på parning.....

Idag for Lucia , dvs. blev skjutsad till Pumba för att paras. Och där stannar hon (i Öjebyn) tills allt är klart. Eftersom det inte blev några valpar vid förra parningen, gör vi det riktigt ordentligt.... det gjorde vi förra gången också, men nu föreslog Kerstin att vi låter dem para sig under fler dagar/ kanske varannan dag hela veckan- om de vill!!!!' Det är ett generöst erbjudande och ganska skönt för oss här hemma, eftersom Elmer mycket väl förstår vad man kan göra...och det får han inte som sagt! Vid morgonpromenaden fick jag hålla ett stadigt tag i Elmers koppel och se till att han inte kom i läge för att hoppa upp på Lucia- en svettig promenad, men nu får vi ta igen oss några dagar....
Igår var vännen Annika förbi, efter veterinärbesök med Elton, som fick OK på allt som kollades. Det var trevligt för oss att träffas och utbyta tankar och erfarenheter och det var roligt för hundarna att träffas igen. Lucia tyckte inte att det var så kul, som fick stanna i hundrummet! Och Mindra höll henne sällskap efter en stund...Elton blev nämnligen nog så förtjust i henne...men det var inte lätt för den stackarn, att var i ett hus som är indränkt med löp-dofter!
Nu blir det en lång väntan i drygt en månad innan vi vet om det lyckades med denna parning! Vi får hålla tummar, hoppas och be att allt går som vi önskar!
När jag for från Öjebyn såg allt lovande ut!
Pumba och Lucia verkade kära och hade parningslekar för sig....men det blev ingen parning under den halvtimme jag var där- men det var väldigt nära många gånger, så innan kvällen borde det ha blivit åtminstånde en ordentlig parning!
Håll tummarna!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0