Endast en valp kvar att tinga!


Valparna är nu drygt tre veckor och har börjat äta lite annat än mamma-mat! De har börjat gå på alla fyra och leker lite försiktigt med varandra!
Lilla Signe som varit så sjuk äter antibiotika och har blivit mycket bättre. Även Asterix har fårr en släng av samma problem; de kan ha fått mjölk i lungorna och pga detta en lunginflamation. Asterix blev inte lika dålig och medicinerar också...vilket har hjälpt! När lungorna börjar låta som en stenkross när de äter, är det fara å färde.....
Övriga tre; Aurora som ska till Jokkmokk är en duktig tjej! Morrar och gläfser, äter och tjocknar!!! Adventure/ Billy som ska bo på Degeränget i Piteå är också en stor, tjock och matfrisk kille! Underbart vacker och härligt temperament! Så har vi Appelpie/ Pajas, som är den enda kvarvarande valpen; söt och charmig sällskapshund! Han ser ut som en sjörövare med brunt runt ena ögat och vit runt andra! Också matfrisk, harmonisk och kramgo...... Lilla Angel/ Signe ska stanna hos oss och Asterix kommer att flytta till Boden. Vår Börje, 1 år, har flyttat till sin nya familj i Luleå!
Jag är så nöjd och glad över alla fina familjer som mina valpar fått och hoppas att någon riktigt bra familj vill ha lille Pajas som sin vän!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag hade en kull med en valp förra året, lille Heffaklumpen fick också lunginflammation, pga mjölk som gick ner i lungorna, han är idag över året och mår toppen. Men vad man själv mådde dåligt när man fick ge sprutorna, tyckte så synd om lillkillen och hade gladeligen bytt med honom om det hade gått :(

2010-11-11 @ 06:23:14
URL: http://zeraphina.bloggagratis.se
Postat av: Helena Arvidsson

Hej!

Vi längtar sååååå efter våran Billy. Måste få träffa han snart igen!!!

2010-11-12 @ 17:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0